Prachtig chalet met ronde stammen in alpenhut-stijl bouwen
Zoekt u een chalet met een authentiek almhut- of blokhut-gevoel? Van Arragon is gespecialiseerd in rondhoutstambouw. De gladde of ruwe ronde boomstammen geven uw chalet een karakteristieke uitstraling van exclusiviteit en oerkracht. U waant zich onmiddellijk in de onvervalste sfeer van Tirol, Zwitserland of de Dolomieten. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen door te nemen.

Zowel binnen als buiten een authentiek chalet met blokhutgevoel
We bouwen de wanden van uw rondhoutstamchalet enkelwandig op. De balken stapelen we zo dat ze in elkaar grijpen en een stevige constructie voor uw recreatiewoning vormen. Dezelfde lijn zetten we voort in de verdere binnenwanden. Hierdoor geniet u zowel van binnen als van buiten van dezelfde krachtige uitstraling. Of u er nu in de zomer vanaf uw tuinstoel naar kijkt, of in de knusse wintermaanden vanaf uw sofa. Een tweede thuis om trots op te zijn.

Uniek van Van Arragon: mobiel rondhoutchalet
U wilt de mobiliteit van een mobiel chalet en toch de karakteristieke Alpenuitstraling? Bij Van Arragon ontwikkelden we een unieke methode om dat te verwezenlijken. Doordat rondhoutstambouw chalets een flink totaalgewicht bezorgt, was mobiliteit een heikel punt. Daarom ontwikkelden we een speciale draagconstructie waarmee uw chalet de flexibiliteit van een mobiel chalet verlenen.

Ervaar uw chalet in onze werkplaats
Wilt u uw gedroomde chalet eerst ervaren? Uw zintuigen prikkelen met de heerlijke geur van hout en de aanblik van de esthetische schoonheid van rondhoutstambouw? In onze werkplaats in Borculo laten we u graag proeven van onze passie voor houten chalets. En van onze vers gezette koffie, terwijl we vrijblijvend uw wensen uitschetsen. Belt u ons, dan maken we een afspraak.