Uw karakteristieke droomchalet van gestapelde houten balken
Geniet van de pure robuustheid van een gestapeld houten chalet. Dankzij deze eeuwenoude bouwmethode van in elkaar grijpende balken krijgt uw chalet een stevige, authentieke uitstraling. Door onze ecologische aanpak kunt u er ook nog eens zorgeloos duurzaam in recreëren. We nodigen u van harte uit om hierover vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bepaal de dikte van de balken in uw chalet
Van Arragon levert uw stapelhout in verschillende diktes. Onze standaard is 7 cm, maar ook 9 en 11 cm of meer zijn mogelijk. Iedere dikte geeft uw chalet een uniek gevoel. Van elegant tot krachtig robuust. Laat uw persoonlijkheid doorschijnen in uw chalet. Dit type chalet kunnen we zowel van binnen als van buiten isoleren.

Zelf een chalet bouwen
U kunt uw houtstapelbouwchalet bij ons ook zelf bouwen. U bepaalt het ontwerp, wij zorgen dat u een handzaam bouwpakket krijgt. Zo maakt u zelf uw eigen chalet, waardoor het écht helemaal van u wordt. Want wat geeft er nu meer voldoening dan genieten van een vakantie in een chalet dat u zelf hebt gebouwd? Komt u gerust eens langs, dan bespreken we de mogelijkheden. Of bel voor een afspraak.