Uw voordelige mobiele droomchalet op basis van een houtskelet
Zoekt u een (mobiel) chalet op basis van houtskeletbouw? Vanwege de relatief eenvoudige bewerkingsmethode is houtskeletbouw een van de meest toegepaste vormen van chaletbouw. Hierdoor kunt u uw ontwerp tot in detail samenstellen. Daarnaast biedt een houten skelet een ongeëvenaarde vrijheid in afwerkingen en indelingen. Door een ruime keuze aan materialen is uw vakantiehuis helemaal naar uw wensen te vormen. Zo krijgt het de uitstraling waarin u zich thuis voelt. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Puur genieten van uw eigen chalet
Bij Van Arragon bouwen we onze chalets uitsluitend met duurzame materialen en methoden. Daar zijn we trots op. We gebruiken bijvoorbeeld biologische houtvezels als isolatiemateriaal. Verder is Van Arragon specialist in damp-open isolatie. Met deze techniek blijft uw chalet altijd natuurlijk fris. Zo komt u tijdens uw vakantie helemaal op adem. In een persoonlijk gesprek vertellen we u er graag meer over.

Uw eigen onderhoudsvriendelijke en voordelige chalet
We kunnen uw chalet zowel casco als sleutelklaar opleveren. En dankzij de vrijheid in materialen en indelingen houdt u nog meer grip op de kosten voor uw chalet. Zo wordt uw vakantie echt zorgeloos genieten. Onze duurzame materialen zorgen voor langere levensduur en daardoor meer onderhoudsvriendelijkheid. Maar voor het zover is, kijken we samen naar uw mogelijkheden. Bel ons dus gerust.